Суд заборонив Apple продавати годинники з датчиком кисню в крові

Суд заборонив Apple продавати годинники з датчиком кисню в крові

Укрінформ
Суд заборонив компанії Apple продавати годинники з датчиком вимірювання рівня кисню в крові через суперечку стосовно інтелектуальної власності.

Як передає Укрінформ, про повідомляє Сіньхуа із посиланням на рішення Апеляційного суду Федерального округу США.

“Заборона пов’язана із суперечкою стосовно прав на інтелектуальну власність із виробником медичних приладів компанією Masimo. У жовтні Комісія з міжнародної торгівлі постановила, що датчик вимірювання рівня кисню в крові порушує інтелектуальну власність Masimo”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Apple обігнала Samsung на світовому ринку смартфонів

Рішення суду забороняє Apple ввозити до країни пристрої, обладнані цим датчиком, зокрема Apple Watch 9 та Ultra 2. “У грудні Apple ненадовго прибрав ці годинники зі своїх онлайн та офлайн магазинів, хоча іншим роздрібним мережам, як мали ці прилади на складах, було дозволено продовжити їх продаж”, - нагадує Сіньхуа.

Агентство додає, що раніше цього тижня Apple отримав дозвіл митної служби США на ввезення модифікованої версії розумних годинників без функції вимірювання рівня кисню у крові.

Читайте також: Google заявив про зміни у деяких своїх сервісах у ЄС

Як повідомляв Укрінформ, компанія Apple вперше обійшла Samsung на світовому ринку смартфонів за підсумками 2023 року і стала його лідером.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-