Апеляційний суд США дозволив Apple продавати смарт-годинники

Апеляційний суд США дозволив Apple продавати смарт-годинники

Укрінформ
Федеральний апеляційний суд США тимчасово заблокував рішення Комісії з міжнародної торгівлі (ITC) про повну заборону імпорту останніх моделей смарт-годинників Apple Watch, поки патентна суперечка розглядається в судовому порядку.

Про це повідомляє в середу CNN Business, передає Укрінформ.

«Тимчасове блокування апеляційним судом розпорядження ITC дозволить Митній службі США розглянути зміну дизайну Apple в оспорюваних моделях Apple Watch, які мають відбутися до 12 січня», - зазначається в повідомленні.

Apple заявила у позові, що може постраждати від «непоправної шкоди», якщо заборона залишатиметься чинною, поки триває апеляція.

Читайте також: Apple оскаржила рішення про заборону імпорту двох моделей Apple Watch

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок Apple подала термінову апеляцію з вимогою тимчасового призупинити виконання рішення ITC про заборону імпорту своїх годинників через патентну суперечку. Раніше Masimo Corporation і Cercacor Laboratories, які працюють здебільшого в медичній сфері, подали скаргу в Комісію з питань міжнародної торгівлі США щодо порушення компанією Apple їхніх авторських прав. Йшлося про використання датчиків кисню в крові у смарт-годинниках Apple Watch Series 9 і Apple Watch Ultra 2. Комісія постановила припинити продаж цих моделей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-