Туреччина й надалі безкоштовно прийматиме українських спортсменів

Туреччина й надалі безкоштовно прийматиме українських спортсменів

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка особисто контактує зі своїм колегою з турецького НОКу Угуром Ерденером, з яким у нього відбулася чергова зустріч.

Бубка та Ерденер домовилися про те, що українські спортсмени продовжуватимуть отримувати всіляку допомогу від турецької сторони під час війни. Це стосується  надання інфраструктури для тренувань, проживання харчування, передає Укрінформ.

Усе це атлети з України отримують безкоштовно.

Угур Ерденер, який також є членом МОК, - один з найактивніших помічників українського спорту від початку російського вторгнення. Окрім власне підтримки олімпійської родини України, Ерденер особисто ініціював відправку українцям гуманітарної допомоги, яку завезли вантажівками через Угорщину. До складу багатотонного гуманітарного вантажу, окрім продуктів харчування, увійшли й речі першої необхідності тим українцям, які змушені були поспіхом залишати свої домівки, тікаючи від війни.

Читайте також: Українські штангісти виступлять на юніорському чемпіонат світу у Греції

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти рф триває 68-й день.

На фото: Угур Ерденер/noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-