У Польщі українця підозрюють в убивстві чотирьох бездомних

У Польщі українця підозрюють в убивстві чотирьох бездомних

Фото
Укрінформ
Громадянин України підозрюється у вбивстві чотирьох бездомних осіб, тіла яких виявили у нежитловому будинку в центрі Варшави.

Наразі поліція затримала сімох осіб, але, за попередніми даними, саме українець мав скоювати вбивства, передає Укрінформ із посиланням на RMF24.FM.

Як зазначає видання, за даними поліції, українець убивав цих людей упродовж тривалого часу, а їхні тіла ховав у нежитловому будинку, де свій притулок мали бездомні.

Станом на сьогодні невідомі мотиви цих злочинів, але поліція припускає, що йдеться про зведення рахунків у середовищі бездомних поляків й українців.

Поліція наразі не змогла ідентифікувати жертв, щоправда зазначаючи, що йдеться про чоловіків.

Як повідомляється, тіла двох загиблих виявлено в неділю, а ще двох – у понеділок у стані сильного розкладання. Деяких загиблих виявлено закопаними на подвір’ї будинку, а інших – на різних поверхах будівлі.

Читайте також: У Польщі помер відомий політик й активіст українського походження Мирон Сич

У зв’язку зі справою затримано сімох чоловіків і жінок, на підставі свідчень яких затримано також громадянина України як підозрюваного у скоєнні чотирьох убивств. Решта затриманих могли бути свідками цих злочинів. 

Справою займається місцева прокуратура. Наразі ніщо не вказує на те, що в цьому будинку є тіла ще інших людей.

Як повідомляв Укрінформ, в Одеській області, в місті Ананьїв, за підозрою у вбивстві 38-річної матері та 7-річної сестри затримали 16-річного хлопця.

Фото: Szymon Pulcyn /PAP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-