Укрзалізниця переводить в онлайн продаж квитків до Австрії та Угорщини

Укрзалізниця переводить в онлайн продаж квитків до Австрії та Угорщини

Укрінформ
З 18 березня в застосунку Укрзалізниці можна буде придбати квитки на поїзди Київ — Відень — Київ, трохи згодом ця опція буде доступна на поїзди Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень.

Про це пресслужба УЗ повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

«18 березня Укрзалізниця розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі. На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні Україна — Австрія та зворотно», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що придбати квитки можна буде через застосунок Укрзалізниці, а для прямого поїзда Київ — Відень знадобиться верифікація акаунту через Дія.Підпис.

На другому етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні Україна — Угорщина на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень.

Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше.

В Укрзалізниці попереджають, що з 12 березня тимчасово призупиняється продаж квитків через каси на прямий поїзд Київ — Відень — Київ на дати відправлень, починаючи з 18 березня. Обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів. Тобто 18 березня продаж квитків відновиться на повну глибину продажів (20 діб) вже онлайн.

Тимчасове обмеження не торкнеться поїзда Чоп — Відень — Чоп. Станом на зараз квитки на поїзд Чоп — Відень та зворотно доступні фактично на всі дати.

Читайте також: Укрзалізниця тестує нову послугу - моніторинг квитків з можливістю автовикупу

Керівництво УЗ сподівається, що нова послуга допоможе убезпечити пасажирів від штучного дефіциту квитків на популярні напрямки, який створюють перекупники.

Як повідомлялося, із 10 грудня почав курсувати новий прямий поїзд №143/146 Відень – Чоп – Відень. На станції Чоп поїзд буде «підвʼязаний» під зручну пересадку на групу спальних вагонів з Києва (через Львів) саме для пересадкових пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-