Укрзалізниця тестує нову послугу - моніторинг квитків з можливістю автовикупу

Укрзалізниця тестує нову послугу - моніторинг квитків з можливістю автовикупу

Укрінформ
АТ «Укрзалізниця» запускає бета-тестування моніторингу квитків з можливістю автовикупу на поїзди внутрішнього сполучення.

Про це повідомила у Телеграмі пресслужба УЗ, передає Укрінформ.

«Прислухаємось до побажань користувачів та реалізуємо найбільш очікувані сервіси! Тепер для користувачів, авторизованих через Дія.Підпис, в режимі тестування доступний моніторинг двох типів: моніторинг на поїзди, які вже у продажу (з можливістю відстежувати наявність конкретних місць); моніторинг на напрямки (з можливістю відстежувати появу в продажі поїздів між обраними містами)», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що слідкуючи за наявністю квитків у конкретному поїзді можна увімкнути функцію автоматичної купівлі. Для цього треба внести дані пасажирів та оплатити замовлення: при активації функції одразу відбуватиметься зняття коштів, а у випадку, якщо моніторинг буде скасований або потрібні квитки не знайдуться, кошти повернуться на картку автоматично.

Читайте також: Укрзалізниця запустила сервіс замовлення квитків для військових

Про наявність необхідних квитків користувачам надходитиме сповіщення у застосунку.

Наразі застосунок працює у тестовому режимі, проте кошти за квитки зніматимуться реальні. Тож перевізник закликає користувачів бути обачними.

Як повідомлялося, АТ "Укрзалізниця" з 2 березня 2024 року запустила новий поїзд №295/296 Харків - Дніпро, який курсуватиме вночі. Квитки на поїзд традиційно доступні за 20 діб до відправлення у застосунку Укрзалізниці, чатботах, на сайті та в касах вокзалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-