У найскладніші моменти Президентові допомагають спорт, діти і внутрішні ресурси - Зеленська

У найскладніші моменти Президентові допомагають спорт, діти і внутрішні ресурси - Зеленська

Укрінформ
Перша леді України Олена Зеленська зазначає, що у найскладніші моменти в житті і в період нинішньої війни Президентові Володимиру Зеленському допомагають спорт, діти і внутрішні енергетичні ресурси.

Про це вона розповіла в інтерв'ю з Пірсом Морганом, відповідаючи на запитання, чи бувають моменти, коли Президентові потрібна підтримка його дружини у важкі моменти життя країни, передає Укрінформ.

«Мій чоловік не надто відрізняється у сімейному житті від людини, що є Президентом і публічною особою. Це та сама людина – на публіці і за лаштунками. І, мабуть, на нього більше можна розраховувати у складних ситуаціях і підзарядитися від його енергетичних можливостей. Він добре тримається. І мені здається, що це його природня можливість. Авжеж, йому складно, він дуже втомлюється, але він має свої рецепти, як відновлюватися, завжди допомагають діти. А ще він займається спортом, і це надзвичайно йому допомагає. Тобто, він знає, що йому робити. Єдине, що інколи не вистачає часу на сон, але цього зараз не можна вирішити. Я впевнена, що він витримає все, він сильний», - сказала Зеленська.

При цьому вона зауважила, що її найбільшим бажанням і мрією є просто побути вдвох з чоловіком у спокої, коли закінчиться війна.

Говорячи про критику, яка лунає час від часу на адресу Президента, перша леді підкреслила, що їй би дуже хотілося, аби людиною, яка відповідає за все в державі, був хтось інший, а не її чоловік.

«Але зараз він відповідальний за все. Він знає це і відповідально ставиться до своїх завдань», - зазначила вона.

За словами Зеленської, потрібно розуміти, що політична боротьба не припиняється навіть під час війни, тому до критики треба ставитися спокійно.

Читайте також: Зеленська переконана, що важливою складовою української стійкості у війні є підтримка партнерів

«Так не буває, щоб усі всім були задоволені, особливо в такий важкий час. Звісно, людям складно витримувати таке навантаження війни, люди бачать негативні події і факти, шукають винного. І найлегше зробити винним того, хто за все відповідає. І також я розумію, що Росія не втрачає будь-якого шансу підірвати внутрішню стійкість українців. У це вкладається багато ресурсів. Президент, розуміючи це все, витримує будь-яку критику. Мені складніше емоційно. Я боляче це сприймаю. А він з професійної точки зору на це дивиться», - пояснила перша леді.

Як повідомляв Укрінформ, перша леді України Олена Зеленська переконана, що важливою складовою української стійкості у війні з Росією є підтримка партнерів.

Фото: скріншот з інтерв'ю Пірсу Моргану

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-