Зеленський поспілкувався з журналістами провідних закордонних медіа

Зеленський поспілкувався з журналістами провідних закордонних медіа

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із журналістами, які працюють для провідних закордонних медіа, під час якої відповів на важливі запитання працівників ЗМІ.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Тривала, продуктивна й цікава розмова з журналістами, які працюють для провідних закордонних медіа, інформаційних агенцій, англомовних українських видань та радіо. Важливі питання й відповіді. Деякі речі, про які говорили журналісти сьогодні, обов’язково зробимо. Вони отримають продовження у відповідних рішеннях», - сказав глава держави.

Раніше він провів зустріч з журналістами, редакторами, продюсерами – загалом із працівниками каналів, які направляють свою роботу та енергію в інтересах усього суспільства, – поінформованості людей і захисту від російської дезінформації.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський у День працівників радіо, телебачення та зв'язку вручив державні нагороди представниками медіа. За вагомий особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення та зв’язку, мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності держави, вірність українському народові Президент відзначив працівників медіа державними нагородами. Зокрема десятеро медійників отримали з рук глави держави ордени «За заслуги» ІІІ ступеня, ще двоє, які служать у війську, нагороджені медалями «За військову службу Україні».

Сьогодні в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Фото: Володимир Зеленський, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-