Верховний суд підтвердив вирок ексочільнику управління Мін'юсту у вигляді 5 років ув'язнення

Верховний суд підтвердив вирок ексочільнику управління Мін'юсту у вигляді 5 років ув'язнення

Укрінформ
Верховний суд України підтвердив вирок колишньому очільнику міжрегіонального управління Міністерства юстиції Михайлу Дзюдзю у вигляді 5 років позбавлення волі.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

19 вересня Касаційний кримінальний суд Верховного суду погодився з доводами прокурора САП, відхилив касаційну скаргу сторони захисту та підтвердив законність вироку суду апеляційної інстанції колишньому керівнику Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Дзюдзю.

Читайте також: Екскерівник міжрегіонального управління Мін'юсту отримав 5 років в’язниці за хабарництво

Таким чином, Верховний суд постановив визнати генерал-майора внутрішньої служби винуватим в отриманні щомісяця від підпорядкованих йому керівників установ виконання покарань неправомірну вигоду за нездійснення контролю та перевірки дотримання режиму відбування покарань ув’язненими і господарської діяльності у підпорядкованих установах виконання покарань.

Відповідно до рішення Верховного суду, Дзюдзя засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, на строк три роки з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна.

Постанова суду є остаточною та оскарженню не підлягає.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні 2023 року колишнього начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Дзюдзя засудили до 5 років ув’язнення за одержання неправомірної вигоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-