Українським туроператорам можуть заборонити роботу в росії та білорусі

Українським туроператорам можуть заборонити роботу в росії та білорусі

Укрінформ
В Україні складають список туроператорів, які співпрацюють з країнами-агресорами або мають там кінцевих бенефіціарів. До таких компаній планують застосовувати санкції у вигляді заборони роботи у росії та білорусі.

Про це в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна» заявила голова Державного агентства розвитку туризму (ДАРТ) Мар'яна Олеськів, передає Укрінформ. 

«Наразі ДАРТ разом із компетентними органами складає список туроператорів, які співпрацюють із росіянами або мають кінцевих бенефіціарів у країні-агресорі. Готуємо низку пропозицій щодо санкцій, які застосовуватимуться до таких гравців туристичного ринку", - сказала Олеськів.

За її словами, слід законодавчо врегулювати заборону українським туроператорам провадити діяльність у росії та білорусі.

Читайте також: Нацбанк закликав світові центробанки заборонити розрахунки у російських і білоруських рублях

"Щодо білорусі, яка начебто з нами не воює, але з її території обстрілюють наші міста та села, - доки там не відбудеться зміна влади, про жодну співпрацю мови не може бути", - зазначила голова Держтуризму.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: unsplash.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-