Рада закликала світ не вестися на російські маніпуляції демократичними цінностями

Рада закликала світ не вестися на російські маніпуляції демократичними цінностями

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань свободи слова констатує, що російська федерація продовжує вести інформаційну війну проти України та маніпулювати демократичними цінностями.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Верховної Ради України.

Так, вчергове у поважних іноземних виданнях націоналізм деяких військових підрозділів України демонізується і навмисно ототожнюється з нацизмом. Водночас жахлива війна росії проти України та українців шукає виправдання в злочинних заявах щодо нібито визвольної війни проти нацизму.

«І хоча Орвеллівська брехня - продукт для російського суспільства, а «вишукана брехня різних відтінків» - для західного відрізняється за формою, по суті вона має одну й ту саму природу і веде до одних наслідків», - зазначили у Комітеті з питань свободи слова.

Також зазначається, що «витончена брехня» росії захована і в постійному повторенні, що буцімто на Україну напав путін, а росіяни - хороші. «Ця брехня ховається за зрозумілими для демократичного світу цінностями шанобливого ставлення до іншої думки. Хоча й розбивається вщент 86% росіян, які підтримують військові звірства рф в Україні», - йдеться в повідомленні.

Комітет ВР з питань свободи слова наголошує, що пошук різних сортів брехні - справа невдячна і закликає демократичний світ поставити крапку в намаганні агресора маніпулювати демократичними цінностями.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-