Росіянам не дають почути правду - Ткаченко про заборону публікації інтерв'ю Зеленського

Росіянам не дають почути правду - Ткаченко про заборону публікації інтерв'ю Зеленського

Укрінформ
Роскомнагляд попередив російські ЗМІ про необхідність відмовитися від публікації інтерв'ю Президента України Володимира Зеленського. Це означає, що росіянам не дають почути правду.

Як передає Укрінформ, про це міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив у Телеграмі.

"Але Роскомнагляд прорахувався. Як і російська армія. В нас немає телеграфів, які треба захоплювати, в нас навіть немає кавалерії. Правда, яка вона є, поширюється в тих мережах, на які росіяни не мають ніякого впливу. І не матимуть", - додав він.

Натомість є український проєкт FreeДОМ, який мовить російською і розповідає правду про війну в Україні. 24 години на добу, 7 днів на тиждень правди.

"А щодо "Свободи слова" і Роскомнагляду? Це слова антоніми. Свобода слова в цивілізованому світі в будь-якому разі залишиться, а от Роскомнагляд зникне. Як роса на сонці. Тож, шукайте інтерв’ю Володимира Зеленського", - закликав Ткаченко.

Як повідомлялося, 27 березня з Президентом Володимиром Зеленським зв'язалися головний редактор російськомовного інтернет-видання "Медуза" Іван Колпаков, головний редактор російського телеканалу "Дождь" Тихон Дзядко, кореспондент російської газети "Коммерсант" Володимир Соловйов та російський письменник і журналіст Михайло Зигар.

Розмова тривала близько двох годин. Представники ЗМІ обіцяли надвечір оприлюднити її без цензури.

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк назвав поведінку Роскомнагляду "феєрично боягузливою та ганебною".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-