Адвокати хочуть перенести засідання з обрання запобіжних заходів учасникам акції під ОП

Адвокати хочуть перенести засідання з обрання запобіжних заходів учасникам акції під ОП

Укрінформ
Адвокати учасників суботньої акції під Офісом Президента Сергія Філімонова та Олексія Білковського подали клопотання про перенесення судового засідання щодо обрання їхнім підзахисним запобіжних заходів.

Про це адвокати юридичної компанії «Міллер» повідомили у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Адвокати юридичної компанії «Міллер» подали клопотання про перенесення судового засідання у справах Філімонова та Білковського», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Поліціянти вручили підозру вже п’ятьом учасникам акції під ОП

Зазначається, що засідання в Печерському районному суді міста Києва щодо обрання запобіжного заходу Філімонову, призначене на 16:00, станом на 19:17 не розпочалося. У чому причина затримки та коли воно розпочнеться, стороні захисту не повідомляють ні суддя, ні його помічник.

Самі ж Філімонов і Білковський з’явилися до суду у визначений час, стверджують їхні захисники.

«...Адвокати нашої компанії подали клопотання про перенесення судового розгляду, який не відбувся у зв‘язку із неможливістю суддею Григоренко Іриною Володимирівною провести засідання в призначений нею ж час. Ми очікуємо від суду повідомлення про дату наступного засідання», - заявили у юрфірмі.

Читайте також: Заворушення на Банковій: сьогодні обиратимуть запобіжний захід активісту Білковському

Раніше компанія "Міллер" поінформувала, що Печерський райсуд Києва призначив на 24 березня засідання з розгляду питань щодо обрання запобіжного заходу учасникам акції під ОП - ветерану АТО Сергію Філімонову та Олексію Білковському. За словами адвокатів, Філімонову інкримінують хуліганство, Білковському – хуліганство та умисне знищення або пошкодження майна.

Читайте також: Організатори акції на Банковій розраховували на масові бійки і сутички з поліцією - Геращенко

Як повідомлялося, 20 березня під Офісом Президента відбулася акція "Не чуєш? Побачиш!" на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка, учасники якої нанесли на стіни будівлі протестні написи, розбили вікна вхідних дверей та підпалили табличку на фасаді.

В ОП завдані будівлі збитки оцінили попередньо у 2 млн грн.

Поліція вручила підозри у вчиненні правопорушення п’ятьом учасникам акції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-