ДТП у Туреччині: двоє постраждалих туристів досі у лікарні

ДТП у Туреччині: двоє постраждалих туристів досі у лікарні

Укрінформ
У результаті ДТП, яке 24 жовтня сталося на автотрасі Денізлі-Анталія за участю туристичного мікроавтобуса, постраждали п'ять громадян України, всі вони були шпиталізовані.
Наразі троє з них, включаючи одну дитину, виписані з лікарень, двоє перебувають на лікуванні, повідомили Укрінформу у МЗС України.

"На момент ДТП в автобусі було 12 людей: двоє водіїв та гід – громадяни Туреччини, четверо громадян РФ та п'ятеро громадян України. З п’яти постраждалих українців трьох (одна з яких дитина) вже виписано з лікарні, двох громадян було прооперовано. Вони залишаються на стаціонарному лікуванні. Їх стан оцінюється як стабільний", - сказано в коментарі.

Українці, що залишаються на стаціонарному лікуванні, розміщені в лікарнях Денізлі та Памуккале.

Раніше повідомлялося, в ДТП постраждали 10 українців. Ця інформація виявилася недостовірною. Непідтверджену інформацію про громадянство постраждалих було надано в лікарнях, куди транспортували поранених після ДТП.

Читайте також: Внаслідок ДТП в Угорщині постраждали десятеро українців

Наразі туристична компанія, яка є організатором туру, займається усіма хворими та вирішенням юридичних питань. Ситуація перебуває на контролі Консульства України в Анталії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-