Посол США Марі Йованович зустрілася з командою Суспільного мовлення

Посол США Марі Йованович зустрілася з командою Суспільного мовлення

Укрінформ
Надзвичайний та Повноважний посол США в Україні Марі Йованович зустрілась з новообраним правлінням Суспільного мовлення в Україні та відвідала телеканал UA:Перший.

 Вона зазначила, що функціонування незалежного суспільного мовлення в Україні - це важливий крок на шляху до розвитку демократії, повідомляє прес-служба телеканалу.

"Реформи - це постійний процес. Як тільки ви закінчите щось одне, потрібно братися за щось інше. І в цьому важливість демократії - вона потребує постійного оновлення. Демократія - складна річ, нею важко керувати. Постійно потрібно змінюватися. А суспільний мовник, як один із наріжних каменів демократії, повинен очолити ці зміни", - підкреслила Йованович.

Читайте також: Аласанія заявляє, що Рада "прямо порушує закон про Суспільне"

Команда Суспільного на чолі з головою правління Зурабом Аласанією презентувала стратегію розвитку суспільного мовлення в Україні та обговорила з представниками посольства США можливу співпрацю.  

"Зараз ми працюємо над створенням медіа у складі таких платформ, як телебачення, радіо та нові медіа, яке стане для українців тим єдиними місцем, де вони зможуть ставити будь-які запитання і отримувати на них чесну, незаангажовану відповідь. І знаєте, чому ми можемо собі це дозволити? Бо на відміну від комерційних телеканалів, які найбільше опікуються власними рейтингами, у нас інше завдання. Тому ми можемо задавати нові правила", - сказав Аласанія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-