Українські військові медики домовилися про співпрацю з німецькими колегами

Українські військові медики домовилися про співпрацю з німецькими колегами

Укрінформ
Військові медики з Німеччини та України обмінялися досвідом організації медичної служби, підготовки військовослужбовців з тактичної медицини, надання травматологічної та психологічної допомоги пораненим під час бойових дій та їх подальшої реабілітації.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

«У переговорах з представниками Медико-санітарної служби ФРН вдалося досягти спільного бачення щодо подальшого розвитку програми реабілітаційного лікування на базах лікувальних установ Німеччини, розвитку сумісних програм у сфері тактичної медицини, обміні практичним клінічним досвідом в наданні допомоги пораненим та в організації лікувально-евакуаційних заходів, базованих на протоколах та стандартах НАТО», - йдеться в повідомлені.

Керівник військової делегації ФРН підполковник доктор Тіль Перрей зауважив, що Медико-санітарна служба Збройних сил ФРН готова та зацікавлена в подальшому розвитку двостороннього співробітництва та наданні українським колегам досвіду та знань.

Німецькі лікарі сподіваються познайомитися із напрацюваннями українських колег у клінічному секторі в умовах проведення Антитерористичної операції. У першу чергу це стосується лікування та реабілітації поранених українських військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-