Харкову можуть дати більше світла: в Укренерго дали прогноз

Харкову можуть дати більше світла: в Укренерго дали прогноз

Укрінформ
Енергетикам вдалося підвищити спроможність мереж для подачі електроенергії у Харків; очікується зменшення тривалості відключень у місті у 1,5-2 рази.

Про це заявив голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький в ефірі марафону «Єдині новини» увечері 9 квітня, передає Укрінформ.

«Від сьогодні ми дійсно спроможні подати більше електроенергії в місто, і таким чином досить суттєво зменшити тривалість графіків для містян. Говорили про це сьогодні також з нашими колегами з Харківобленерго. Очікуємо, що практично в 1,5-2 рази можна буде зменшити тривалість графіків для жителів міста», - сказав Кудрицький.

Читайте також: У Харкові скоротили відключення світла до трьох годин

За його словами, станом на 9 квітня тривалість перерв у постачанні електрики становила 6-8 годин. Кудрицький запевнив, що найближчим часом вони стануть відчутно меншими й споживачам буде дещо легше переносити цей період відновлення енергосистеми міста.

Як повідомлялося, через серію російських атак на енергетичну інфраструктуру, що розпочалися 22 березня, у Харкові були знищені основні енергооб’єкти міста. З 25 березня діють графіки відключення по Харкову та частині районів області.

Фото: 3scshr.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-