На Харківщині та у Криворізькому районі діють обмеження електроенергії

На Харківщині та у Криворізькому районі діють обмеження електроенергії

Укрінформ
Станом на ранок 1 квітня у Харківській області діють обмеження електропостачання для всіх споживачів, у Криворізькому районі Дніпропетровської області обмежується споживання промисловістю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НЕК «Укренерго» у Фейсбуці.

«Сьогодні зранку застосовані обмеження споживання для всіх споживачів на Харківщині та для промислових – на Криворіжжі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у регіонах, які розташовані на лівому березі Дніпра, через пошкодження електростанцій російськими ракетами і дронами спостерігається локальний дефіцит електроенергії.

У неділю, 31 березня, підтримки балансу між споживанням та виробництвом, з 9:23 до 17:56 обмежувалась робота об’єктів ВДЕ, в окремі години - потужністю до 2 392 МВт.

Читайте також: В Одесі вводять аварійні відключення електрики

Імпорт електроенергії 1 квітня запланований від ранку і протягом доби з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови загальним обсягом 14 296 МВт-год.

Експорт запланований протягом доби до Молдови загальним обсягом 230 МВТ-год.

Як повідомлялося, із 22 березня Росія поновила масовані атаки на українську енергетичну інфраструктуру. Через ракетні та дронові удари постраждали теплоелектростанції, ДніпроГЕС та високовольтні підстанції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-