В Одесі вводять аварійні відключення електрики

В Одесі вводять аварійні відключення електрики

Укрінформ
В Одесі та прилеглих районах енергетики вводять аварійні відключення у зв'язку з пошкодженнями, яких зазнало енергообладнання під час чергової повітряної атаки російських військ.

Про це Укренерго повідомило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, уночі росіяни вкотре завдали ударів по енергетичних об’єктах України. Ціллю були високовольтні підстанції у південному регіоні.

«Через пошкодження обладнання енергетики були вимушені застосувати аварійні відключення в м.Одеса та прилеглих районах. При зростанні споживання їх обсяг може збільшуватись», – попередили в компанії.

Повідомляється також, що обмеження на споживання електроенергії продовжують діяти в Харківській області та Кривому Розі.

«Вночі графіки відключень не застосовувались. Але через зростання споживання, а відповідно й навантаження на енергосистему, вдень, а особливо у години вечірнього максимуму, можливі відключення», – пояснили в Укренерго.

У компанії закликають громадян споживати електроенергію ощадливо.

Читайте також: Президент: Весь тиждень енергетики, ремонтники й будівельники витягують нормальне життя України

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 31 березня російські війська вкотре атакували Україну ракетами й ударними дронами. Протиповітряна оборона знищила 18 із 27 ворожих цілей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-