Чотири години замість шести: у Харкові оновили графік відключень світла

Чотири години замість шести: у Харкові оновили графік відключень світла

Укрінформ
У Харкові оновили графік стабілізаційних відключень електроенергії на 1-7 квітня: очікується, що світла не буде по чотири години, а не по шість.

Про це повідомила у Телеграмі компанія "Харківобленерго", передає Укрінформ.

Відключення також триватимуть у населених пунктах Харківського, Богодухівського, Чугуївського районів та у Балаклії Ізюмського району.

Споживачів попереджають, що можливі й аварійні відключення поза графіком, як це траплялося протягом тижня.

“Просимо вас з розумінням поставитися до відключень не за графіком, а також тих незручностей, які у зв'язку з цим можуть виникати. Ми мусимо вводити обмеження задля збереження балансу в енергосистемі регіону та країни в цілому” - зазначили в обленерго.

Читайте також: На Сумщині запровадили графіки аварійних відключень світла

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня російські війська атакували Харків та область ракетами С-300 та "Іскандер-М". Унаслідок руйнування енергетичної інфраструктури місто зараз живлять інші регіони.

З 25 березня діють графіки відключення по Харкову та частині районів області. Через руйнування енергооб’єктів у місті достроково завершили опалювальний сезон.

Уранці 25 березня вдалося відновити роботу метрополітену. 28 березня, вперше після блекауту, відновили роботу кілька тролейбусних маршрутів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-