Депутат і заступник голови Запорізької облради підозрюються у хабарництві

Депутат і заступник голови Запорізької облради підозрюються у хабарництві

Укрінформ
Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили заступнику голови Запорізької обласної ради, його помічнику та депутату цієї облради про підозру в наданні неправомірної вигоди.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАБУ.

Як встановило слідство, протягом 2023-2024 років підозрювані неодноразово надавали одному з директорів обласної лікарні грошові кошти, аби той сприяв перемозі наперед визначених компаній в оголошених медзакладом тендерах, а також відкриттю медзакладом рахунку у визначеному банку та розміщенню на ньому коштів.

Читайте також: Хабар за оренду землі: судитимуть народного депутата Гунька

19 лютого осіб викрили «на гарячому» одразу після надання ними чергової частини неправомірної вигоди. Загальна сума неправомірної вигоди сягає понад 650 тис. грн.

Дії підозрюваних кваліфіковані: заступника голови Запорізької облради – ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 369 Кримінального кодексу України; його помічника – ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК України; депутата вказаної облради – ч. 4 ст. 369 КК України.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронні органи викрили заступника голови Запорізької обласної ради, його помічника та депутата облради у наданні хабаря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-