Внаслідок атаки по Одесі загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв

Внаслідок атаки по Одесі загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв

Укрінформ
Внаслідок ворожої атаки по Одесі загинув проректор з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності академії Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв.

Про це в Телеграм повідомляє 24 канал, передає Укрінформ.

«Відповідну інформацію підтвердили 24 Каналу в МГУ», - йдеться в повідомленні.

Одеські паблики повідомляють, що серед поранених – колишній народний депутат від "Партії регіонів" та "Опозиційного блоку" та чинний президент Національного університету "Одеська юридична академія" Сергій Ківалов. У нього осколкове поранення стегна та венозна кровотеча. На кадрах, опублікованих у мережі, бригада "швидкої" забирає Ківалова.

Про поранення Суспільному повідомив проректор НУ "ОЮА" Валентин Федоров.

Після вибуху загорілась будівля, відома в Одесі як "замок Ківалова" або замок "Гаррі Поттера". Наразі там майже згоріла покрівля.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 29 квітня російські окупанти завдали по Одесі ракетного удару, пошкодивши там житлові будинки й цивільну інфраструктуру.

Станом на 22:00 четверо людей загинули, також вбито собаку. Ще один чоловік помер, внаслідок інсульту, який спровокувала атака російської балістичної ракети по палацу студентів Національного університету "Одеська юридична академія" (ОЮА).

Фото: Міжнародний гуманітарний університет

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-