Ще у трьох лікарнях Львівщини розгортають додаткові COVID-ліжка

Ще у трьох лікарнях Львівщини розгортають додаткові COVID-ліжка

Укрінформ
Львівська ОДА ініціювала додати до списку з 24 лікарень, які надають допомогу COVID-хворим, ще три. Тут розгорнуть 260 додаткових ліжко-місць.

Про це на брифінгу зазначив директор Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми плануємо ще три заклади. Це Львівський кардіологічний диспансер, де на базі одного з корпусів, після контрактування з НСЗУ, почне працювати ковідне відділення для 100 пацієнтів. Також вчора подано в міністерство і вже внесена в перелік Золочівська районна лікарня, де буде розгорнуто 80 ліжок, а також Сколівська лікарня, де також плануємо 80 ліжок», - зазначив Чемерис.

Читайте також: На Хмельниччині розгортають мобільний шпиталь для COVID-пацієнтів

За його словами, станом на 6 квітня ліжкова мережа для прийому хворих з коронавірусом та підозрою на нього по Львівщині становить 4605 ліжок, з них 91% забезпечені киснем.

За попередню добу із діагнозом COVID-19 по Львівській області госпіталізували 320 людей. Аналіз на ПЛР-дослідження вперше забрали у 1751-ї особи. Померлих – 28 осіб. Підтверджено коронавірусну інфекцію методом ПЛР у 1105-ти осіб. В стаціонарах знаходиться 3401 хворий. В реанімації перебуває 245 людей, з них на апаратах ШВЛ – 74.

Як повідомлялося, в Україні станом на 6 квітня лабораторно підтверджено 1 769 164 випадки COVID-19, з них за добу – 13 276. За минулу добу померли 430 пацієнтів, одужали – 10 240.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-