На Донеччині від коронавірусу померла двомісячна дитина

На Донеччині від коронавірусу померла двомісячна дитина

Укрінформ
У Донецькій області від коронавірусної інфекції COVID-19 померла двомісячна дитина.

Як передає Укрінформ, про це 26 березня на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко.

«Впродовж останніх кількох днів коронавірусна хвороба забрала ще 15 життів на Донеччині, у тому числі – життя двомісячної дитини», - написав очільник області. Він зазначив, що більше за все померлих від цієї хвороби було у Маріуполі – 6 людей.

Також Кириленко констатував, що за четвер, 25 березня, лабораторії повідомили ще про 725 хворих, з яких 48 дітей. Серед цих хворих знову найбільше число серед мешканців Маріупольської громади – 199 осіб, у Краматорській ТГ – 111 та у Слов’янській ТГ – 75 нових хворих.

«Пандемія не вщухає. Окрім вакцинації, єдиний спосіб уповільнити поширення хвороби – дотримуватися карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій МОЗ», - наголосив Кириленко.

Як повідомлялося, станом на 26 березня в Україні лабораторно підтверджено 18 132 нових випадків коронавірусної хвороби. За весь час пандемії захворіли 1 614 707 людей. Наразі на території Донеччини діє "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

На Донеччині з початку пандемії на COVID-19 захворіли 56 180 осіб, з них 46 130 - одужали, 1 244 - померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-