У Краматорську погіршується епідситуація: школярі після канікул йдуть на «дистанційку»

У Краматорську погіршується епідситуація: школярі після канікул йдуть на «дистанційку»

Укрінформ
У Краматорську через погіршення епідемічної ситуації з захворюванням на COVID-19 після весняних канікул учнів переведуть на дистанційну форму навчання.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі Краматорської міської ради.

Зазначено, що 22 березня під головуванням мера Краматорська Олександра Гончаренка відбулося засідання міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, і у зв’язку з ростом захворюваності було розглянуто питання виходу школярів з весняних канікул. Члени штаба прийняли рішення рекомендувати управлінню освіти переведення учнів 5-11 класів на дистанційне навчання з 29 березня по 2 квітня. Діти, які навчаються в 1-4 класах повернуться в класи 29 березня.

За даними міського відділу охорони здоров’я у Краматорську за вихідні отримано 365 позитивних тестів ПЛР на коронавірус. У міських лікарнях з діагнозом пневмонія знаходиться 158 осіб, з них підтверджений діагноз COVID-19 мають 114, решта чекають результатів аналізу. Наразі на кисневій підтримці знаходиться 86 пацієнтів, на апаратах штучної вентиляції легень – 1 (вільних – 22 апарати).

Читайте також: Нарада у Зеленського: Київ та дві області мають найгіршу COVID-динаміку

Також з огляду на ці тенденції учасники наради одностайно ухвалили рішення про посилення контролю за виконанням карантинних норм.

Також обмежили проведення закладами охорони здоров’я планових заходів з госпіталізації, крім випадків, якщо внаслідок їх перенесення існує значний ризик для життя або здоров’я людей.

Як повідомлялося, наразі на території Донеччини діє помаранчевий рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Станом на ранок 22 березня в Україні лабораторно підтверджено 7 893 нових випадка коронавірусної хвороби. За весь час пандемії захворіли 1 554 256 людини

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-