На проєкти «Великого будівництва» Донеччини виділять близько мільярда гривень

На проєкти «Великого будівництва» Донеччини виділять близько мільярда гривень

Інфографіка
Укрінформ
Донецькій області на реалізацію інфраструктурних проєктів у рамках програми «Велике будівництво» в 2021 році виділять близько 1 млрд гривень.

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу в Краматорську заявив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов, йдеться на сайті Донецької ОДА.

«Програма «Велике будівництво» продовжиться як у 2021 році, так і в наступних роках. А на 2021 рік у Донецькій області заплановано ще більшу кількість проєктів – це 34 об'єкти, з яких 29 – об'єкти соціального розвитку і 5 об'єктів економічного розвитку. В цьому році ми плануємо інвестувати близько 1 млрд гривень в Донецьку область саме в розвиток цих проєктів», - зазначив міністр.

На проєкти «Великого будівництва» Донеччини виділять близько мільярда гривень / Фото: dn.gov.ua

Він констатував, що Донецька область має найвищий показник щодо розподілу частки з Державного фонду регіонального розвитку.

«Це найбільша сума, і я дуже радий цьому факту, тому що ці гроші використовуються досить ефективно. Мало отримати фінансування, ще потрібно його інвестувати в соціально-економічний розвиток», - сказав Чернишов.

Читайте також: Чернишов: Луганщина у 2020 році повністю виконала завдання «Великого будівництва»

Він нагадав, що за результатами минулого року Донецька ОДА спільно з органами місцевого самоврядування першими в Україні реалізували проєкти в рамках програми Президента «Велике будівництво».

Як повідомлялося, президентська програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. У межах цієї програми в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури. Частка проєктів соціальної інфраструктури у «Великому будівництві-2021» сягатиме 70% від усіх об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-