Вінниця вводить деякі карантинні обмеження «червоного» рівня

Вінниця вводить деякі карантинні обмеження «червоного» рівня

Документ
Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю, 12 березня, через стрімке зростання захворюваності на СOVID-19 посилили карантинні обмеження - заборони масові культурні і розважальні заходи та роботу спортивних закладів.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради, передає Укрінформ.

«Через стрімке поширення захворюваності на COVID-19 у Вінницькій міській територіальній громаді додатково до протиепідемічних заходів «помаранчевого» рівня, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020р. № 1236 (зі змінами), у Вінниці вводяться карантинні обмеження «червоного» рівня щодо заборони проведення будь-яких масових заходів та роботи спортивних закладів і закладів культури», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що додаткові карантинні обмеження починають діяти з 13 березня.

За рішенням міської комісії з з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, заборонено проведення культурних і розважальних масових заходів, приймання клієнтів у спортзалах і фітнес-центрах, басейнах.

Як повідомляло агентство, станом на п’ятницю в місті зареєстровано 337 нових випадків COVID-19. У міських лікарнях зайняті 709 ліжкомісць із наявних 805 (88% - ред.) для лікування пацієнтів з коронавірусом, реанімаційні ліжка зайняті усі.

Читайте також: Коронавірус у Вінниці: мер заявляє, що зайняті всі реанімаційні ліжка

На Вінниччині за минулу добу коронавірус вперше виявлено у 940 осіб, зареєстровано 13 летальних випадків, з початку пандемії – 44398. Область перебуває у «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки.

В Україні станом на 12 березня зареєстровано 1 438 468 випадків зараження коронавірусом, за минулу добу захворіло 12 946 осіб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-