Голова Закарпатської ОДА і мер Франківська вакцинувалися від коронавірусу

Голова Закарпатської ОДА і мер Франківська вакцинувалися від коронавірусу

Фото, відео
Укрінформ
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків і голова Закарпатської обласної держадміністрації Анатолій Полосков власним прикладом популяризують вакцинацію проти COVID-19.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Марцінків відео з вакцинації розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Є залишкова вакцина, тому вакцинуюсь», - сказав франківський мер.

Він додав, що вакцинація є одним із найбільш ефективних методів у боротьбі з пандемією, і висловив сподівання, що вакцини від коронавірусу вистачить усім.

Читайте також: Надлишки COVID-вакцини можуть передати приватним клінікам

Івано-Франківськ отримав 500 доз вакцини AstraZeneca індійського виробництва. Майже кожний другий медик в громаді поки відмовляється від щеплення. Водночас, із тих, хто вакцинувався протягом останніх днів, жоден не поскаржився на побічні ефекти.

Голова Закарпатської ОДА показово провів щеплення від COVID-19 разом із лідером гурту Rock-H Віктором Янцо, співачкою Мариною Полончак і шоуменом Золтаном Вайдою.

Колективне фото із коментарем "Ми поїхали на щеплення" Полосков оприлюднив також у Фейсбуці.

Читайте також: Шмигаль зробить COVID-щеплення публічно, коли дійде черга

Раніше він писав, що "користуючись можливістю, без вагань надав запит на вакцинацію у випадку наявності залишків вакцини для щеплення".

За словами співачки Марини Полончак, вони з колегами Віктором Янцо та Золтаном Вайдою також готові бути одними із перших на Закарпатті , хто розвіє підозри і сумніви щодо доцільності, безпечності і необхідності вакцинації проти коронавірусу.

За її словами, цей вірус не дає повноцінно жити, працювати і як колись бувало - радіти життю.

Читайте також: МОЗ запустило сторінку з розвінчання фейків про COVID-вакцину

“Тому ми радо підтримуємо можливість вакцинуватись і закликаємо всіх реєструватись на імунізацію, яка вже успішно стартувала на Закарпатті”, - написала Полончак.

Голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков та відомі люди краю вакцинувалися від Covid19/ Фото: Сергій Гудак

Як повідомляв Укрінформ, на Закарпаття 25 лютого доставили 14,5 тис. доз вакцини Oxford/AstraZeneca (CoviShield) від коронавірусу. В першу чергу на вакцинацію в області записалося понад 3 тисячі осіб — це переважно медики, які працюють з коронавірусом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-