Зеленський - про Труханова: Ми з ним не друзі

Зеленський - про Труханова: Ми з ним не друзі

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що немає жодних стосунків з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим. Водночас, він зазначив, що хотів би звільнити Одесу від криміналітету.

Про це глава держави заявив під час пресмарафону в Києві 10 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми з ним не друзі. Ми з ним не святкуємо будь-які свята...У мене немає жодних з ним стосунків, і всі кримінальні справи які будуть розглядатися, повинні розглядатися за законом. Я нічого не гальмую, і не маю ніяких стосунків до пана Труханова. Я б хотів, щоб він змінив підхід до Одеси, щоб вони почистили від криміналітету Одесу, і я на цьому наполягав. Не знаю, чи побачимо ми це найближчим часом, чи ні. Якщо не побачимо, то будемо робити все щоб змінити там всіх", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський вважає, що олігархи повинні попрацювати на Україну

Зеленський також повідомив, що особисто зустрічався з Трухановим на Банковій.

"Я зустрічався (з Трухановим — ред.), говорив на Банковій, я його питав, тому що там була проблема з портом, було багато проблем у місті, мені про це говорили люди, з дорогами. Наприклад, влітку ми були в Одесі, і дуже багато туристів приїжджають до Одеси, Одеса прекрасне місто, і ми говорили про стан будівель, про стан каналізацій у цих будівлях. Я йому сказав, що я зараз не можу провести місцеві вибори, але ви повинні розуміти, і повинні очікувати ставлення людей, і воно буде. Це буде відповідь пану Труханову на мерських виборах", - додав він.

Він повідомив, що наразі на Одещині проходить перезавантаження правоохоронних органів.

Читайте також: У питаннях ПриватБанку я захищатиму інтереси України — Зеленський

"Тобто там (в Одесі — ред.) ситуація, складна, непроста, неправильна, кримінальна. Ми встигли змінити службу безпеки, займаємося перезавантаженням поліції в Одеській області. Там є клани, є деякі кримінальні кейси, я про це знаю. І я знаю, що ці кримінальні кейси розглядаються в наших правоохоронних органах", - розповів Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Президент України Володимир Зеленський проводить пресмарафон. Глава держави відповідатиме на запитання журналістів протягом усього дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-