Зеленський: Росія псувала відносини між Україною та Латинською Америкою в інфопросторі

Зеленський: Росія псувала відносини між Україною та Латинською Америкою в інфопросторі

Укрінформ
Тривалий час інформаційний простір Латинської Америки працював проти України через інформаційні кампанії Російської Федерації.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю бразильськими ЗМІ, передає Укрінформ.

Глава держави заявив, що інформаційні кампанії проти України агресор проводить не лише в Латинській Америці, але й в інших частинах світу, зокрема у Європі.

Зеленський акцентував на тому, що вплив Росії в інформаційному просторі країни Латинської Америки пов'язаний із тісними зв'язками цього регіону з СРСР.

«В інформаційному просторі Бразилії Росія фігурує як продовження політики СРСР. Усе позитивне, що склалося за часів радянсько-бразильських відносин дісталося тільки Росії. Це несправедливо, оскільки у більшості проєктів брали участь українці», - зазначив він.

Глава держави висловив слова вдячності бразильським ЗМІ, адже «ми не мали можливості донести свою правду, і це великий плюс, що ви вирішили приїхати в Україну і зрозуміти, що тут відбувається».

Читайте також: Для України важлива участь Бразилії у Глобальному саміті миру - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, Україна зацікавлена в активній участі Бразилії та Президента Лули да Сілви в першому Глобальному саміті миру, який відбудеться у Швейцарії в червні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-