Держдеп в активному діалозі з Конгресом щодо пакету допомоги для України - Прайс

Держдеп в активному діалозі з Конгресом щодо пакету допомоги для України - Прайс

Укрінформ
Державний департамент веде активну розмову з Конгресом США щодо необхідності затвердження подальшої безпекової допомоги Україні.

Про це заявив заступник представника США в ООН Нед Прайс на Міжнародному саміті мерів у Кишиневі (Молдова), передає кореспондент Укрінформу.

«Ми чітко усвідомлюємо постійну потребу підтримувати Україну не лише на словах, а й реальними ресурсами. І тому вже багато місяців ми ведемо дуже активну розмову з Конгресом, і ця розмова триває», – сказав Прайс.

За його словами, «ми день у день чуємо від Конгресу, від демократів і республіканців, що вони підтримують продовження політики солідарності з Україною».

“Я знаю, що продовження допомоги має переважну підтримку американського народу, переважну підтримку обох партій, американського народу, Конгресу Сполучених Штатів, і, безумовно, наша адміністрація розуміє необхідність продовжувати підтримувати Україну”,- заявив дипломат.

Читайте також: Американські артисти закликають Конгрес пришвидшити допомогу Україні

Як повідомляв Укрінформ, Канада збільшила підтримку України на тлі зволікань із затвердженням Конгресом США нового пакету допомоги, заявила міністр фінансів Канади Христя Фріланд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-