Ірина Мудра - про нову посаду в ОП: І далі працюватиму над створенням трибуналу для РФ

Ірина Мудра - про нову посаду в ОП: І далі працюватиму над створенням трибуналу для РФ

Ексклюзив
Укрінформ
Нещодавно призначена на посаду заступника керівника Офісу Президента України Ірина Мудра заявила, що на новій посаді робитиме все, що потрібно для оновлення нашої країни, наближення до європейських стандартів та притягнення РФ до відповідальності.

Про це вона заявила в ексклюзивному коментарі кореспондентці Укрінформу в Гаазі.

"Я визнаю та розумію, яка складна ділянка роботи мене чекає, яка шалена відповідальність. Намагатимуся зробити все, що в моїх силах, все, що потрібно для оновлення нашої країни, для тих позитивних змін, на які чекають наші громадяни, наші партнери. Звісно, ділянка є важкою. Це і судова реформа, забезпечення всієї правової політики офісу. Я продовжуватиму координацію роботи над створенням компенсаційного механізму, притягнення Росії до відповідальності, створення трибуналу щодо злочину агресії. Це вимагатиме від мене додаткових зусиль, але обіцяю, що принаймні зроблю все, що від мене залежить, щоб цю довіру виправдати. І забезпечити ці позитивні зміни, які так потрібні нашій країні сьогодні", - підкреслила Мудра.

Читайте також: Данілов стане новим послом України в Молдові - Президент

Як повідомлялося, 29 березня Президент України Володимир Зеленський звільнив двох заступників голови Офісу президента Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова. На ці посади глава держави призначив Ірину Мудру й Олену Ковальську. До цього призначення Ірина Мудра з травня 2022 року працювала заступником міністра юстиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-