Єрмак обговорив із Салліваном потреби українських захисників

Єрмак обговорив із Салліваном потреби українських захисників

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном, обговоривши надання допомоги Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

"Сторони обговорили ситуацію на полі бою та нагальні потреби українських захисників. Глава Офісу Президента відзначив важливість якнайшвидшого схвалення Палатою представників Конгресу США пакету допомоги для України", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Єрмак розповів Саллівану про наслідки ракетної атаки на Одесу 15 березня. Він наголосив на систематичному порушенні Росією норм міжнародного права через цілеспрямовані акти військової агресії проти мирних громадян нашої держави.

Читайте також: Єрмак заявляє про важливість участі якнабільшої кількості країн у Глобальному саміті миру

Єрмак також подякував Президенту США, його адміністрації, обом палатам Конгресу, обом політичним партіям та всьому американському народу за постійну підтримку України в боротьбі за свою незалежність і територіальну цілісність.

Як повідомлялося, Єрмак провів телефонну розмову з головним радником Президента Федеративної Республіки Бразилія Селсо Аморімом, обговоривши підготовку до Глобального саміту миру у Швейцарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-