В ОП сподіваються, що Україна невдовзі підпише з Японією угоду про стратегічне партнерство

В ОП сподіваються, що Україна невдовзі підпише з Японією угоду про стратегічне партнерство

Укрінформ
В Офісі Президента сподіваються, що Україна невдовзі зможе укласти з Японією договір про стратегічне партнерство.

Про це розповів заступник керівника Офісу Президента України, дипломатичний радник Президента Ігор Жовква, виступаючи на IV Форумі Україна-Японія «Особливе глобальне партнерство. Україна і Японія в контексті російської війни», повідомляє Укрінформ.

«Японія дуже прискіпливо ставиться до визначення рівня свого партнерства з країнами світу. І дійсно ми пройшли певні етапи і на сьогодні особливе глобальне партнерство між Японією і Україною зафіксоване у відповідному двосторонньому документі, який було укладено у ході візиту прем’єр-міністра Японії в Україну. Але ми впевнені, що це не останній етап. І я вірю, що невдовзі відбудеться наступний. І це буде стратегічне партнерство між Україною і Японією», - сказав Жовква.

Читайте також: Безпекова угода з Японією буде укладена у найближчому майбутньому - ОП

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці лютого Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль здійснив візит до Японії, де взяв участь у Конференції з економічного розвитку та відбудови.

За підсумками конференції підписані 56 документів - міжурядові угоди, меморандуми, домовленості між бізнесами та представниками місцевої влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-