Адміністрація Байдена продовжує діалог із конгресменами щодо допомоги Україні - Салліван

Адміністрація Байдена продовжує діалог із конгресменами щодо допомоги Україні - Салліван

Укрінформ
Адміністрація Президента США Джозефа Байдена продовжує вести діалог із конгресменами обох партій, щоб якнайшвидше досягти згоди Конгресу щодо схвалення фінансування для України.

Як передає Укрінформ з посиланням на сайт Офісу Президента України, про це радник Президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван заявив під час телефонної розмови з керівником ОП Андрієм Єрмаком.

Співрозмовники обговорили поточну ситуацію на фронті та дії Сил оборони України задля відсічі російському вторгненню.

Єрмак акцентував, що кожного дня та ночі українські міста й громади страждають від повітряних атак Росії, тож потреба в посиленні системи ППО залишається надзвичайно гострою.

Салліван запевнив співрозмовника, що адміністрація Байдена продовжує діалог із конгресменами обох партій, щоб якомога швидше досягти згоди Конгресу щодо схвалення фінансування для України.

Єрмак висловив подяку Саллівану, команді Президента США, обом палатам і партіям Конгресу Сполучених Штатів та всьому американському народу за постійну увагу та незмінну підтримку України, яка протистоїть російській агресії та бореться за свободу й демократію у Європі.

Читайте також: Білий дім: Путін має вигоду від зволікання Конгресу з підтримкою України

Як повідомляв Укрінформ, перша заступниця речника Білого дому Олівія Делтон заявила, що адміністрація Президента США продовжить наполегливо тиснути на Конгрес для того, щоб ухвалити пакет з додатковим фінансуванням потреб національної безпеки Америки, який містить, у тому числі понад 60 млрд доларів допомоги Україні.

Фото: Leandro Monteiro, flickr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-