Зеленський зустрівся з фракцією «Слуга народу» - Арахамія розповів про результати

Зеленський зустрівся з фракцією «Слуга народу» - Арахамія розповів про результати

Укрінформ
Голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що головною метою зустрічі Президента Володимира Зеленського і представників фракції були синхронізація зусиль і посилення окремих напрямків роботи.

Як передає Укрінформ, про це голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомляє у Телеграмі.

«Закінчилася зустріч нашої фракції з Президентом. Розуміємо, що вона привернула багато уваги ЗМІ, так як це перше зібрання в широкому форматі від початку повномасштабного вторгнення. Але хочу наперед спростувати усі конспірологічні теорії. Вона була запланована ще наприкінці минулого року, але графік Президента дозволив провести її лише зараз», - зазначив Арахамія.

За його словами, мета зустрічі - «синхронізація усіх наших зусиль і посилення окремих напрямків роботи». «В цьому немає нічого нового, такі стратегічні сесії ми проводили щороку і до повномасштабного вторгнення. Це нормальна практика для всіх великих команд», - зауважив Арахамія.

Читайте також: Блокування кордону, ситуація на фронті й постачання боєприпасів: Зеленський провів селектор

«Говорили про найголовніше для нашої Перемоги - фронт, економіку, допомогу партнерів, збереження єдності в суспільстві. І, відповідно, про завдання для парламенту і депутатів за цими напрямками. Роботи багато. Але від початку повномасштабного вторгнення парламент показав свою здатність справлятися з найскладнішими завданнями. Будемо тримати цей темп до Перемоги. Дякуємо Президенту за зустріч і повертаємося до своєї роботи», - наголосив Арахамія.

Як повідомляв Укрінформ, на 21 лютого було анонсовано зустріч Зеленського із представниками парламентської фракції «Слуга народу». Це перша зустріч глави Української держави з членами фракції від 24 лютого 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-