Білий дім продовжує контактувати з Конгресом задля ухвалення допомоги Україні

Білий дім продовжує контактувати з Конгресом задля ухвалення допомоги Україні

Укрінформ
Адміністрація Білого дому контактує з Конгресом США щодо термінової необхідності ухвалити допомогу Україні та продовжить працювати з представниками обох партій, щоби відповідний законопроєкт зрештою надійшов на підпис президентові.

Про це заявив у четвер у Вашингтоні координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Президент вважає, що підтримка України є критично важливою, особливо зараз. І ми надалі працюватимемо з обома партіями»,- зауважив представник адміністрації Байдена.

Він також підтвердив, що президент особисто контактував із законодавцями в Конгресі та продовжує залишатися на зв’язку з ними.

Читайте також: Огризко про допомогу США Україні: Роботи багато, але не думаю, що «все пропало»

Як повідомляв Укрінформ, у четвер більшість представників Сенату США ухвалили рішення для того, щоби перейти до розгляду законодавства про допомогу Україні, Ізраїлю й Тайваню в загальному розмірі $95 мільярдів. Очікується, що найближчим часом верхня палата Конгресу США голосуватиме за сам проєкт закону, аби передати його потім на розгляд Палати представників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-