Подоляк пояснив рішення Зеленського про оновлення керівництва ЗСУ

Подоляк пояснив рішення Зеленського про оновлення керівництва ЗСУ

Укрінформ
В Офісі Президента України пояснили рішення глави держави про оновлення керівництва ЗСУ необхідністю переглянути тактику дій армії та не допустити стагнацію по лінії фронту.

Про це написав у Телеграмі радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, передає Укрінформ.

"Президент Зеленський ухвалив рішення про системне оновлення керівного складу ЗСУ, включно з Головнокомандувачем... Рішення обумовлене необхідністю переглянути тактику дій, яка не забезпечила в повному обсязі належного результату торік, не допустити стагнації по лінії фронту, яка негативно впливає на суспільні настрої, знайти нові функціональні та високотехнологічні рішення, які даватимуть змогу утримати й розвинути ініціативу, а також важливістю запустити процес реформування управлінських принципів в армії", - пояснив Подоляк.

Читайте також: Зеленський запропонував Залужному бути й надалі в команді, чекає на згоду

Як повідомляв Укрінформ, 8 лютого Президент Володимир Зеленський провів зустріч із головнокомандувачем Збройних сил Валерієм Залужним та подякував за два роки захисту України.

Згодом у відеозверненні Президент повідомив про призначення генерал-полковника Олександра Сирського головнокомандувачем ЗСУ.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-