Безугла заявила, що її заяву про вихід із партії «Слуга народу» задовольнили

Безугла заявила, що її заяву про вихід із партії «Слуга народу» задовольнили

Укрінформ
Народна депутатка Мар'яна Безугла заявила, що голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк задовольнила її заяву на вихід з партії.

Про це Безугла поінформувала у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Голова партії Олена Шуляк задовольнила мою заяву на вихід з партії «Слуга Народу». Все ж вважаю, «Слуга Народу» - не жахлива партія. Тут працює багато нормальних менеджерів, серед партійців сотні цікавих людей. Можна було б багато чого розвинути. І Шуляк не безнадійна. Але партія зараз існує за інерцією і без бажання керівництва розвиватися», - зазначила нардепка.

За її словами, це відчувають і люди в регіонах, що не сприяє позитивній динаміці.

«Якщо Президент, на мою думку, отримавши настільки складні обставини під час своєї каденції, як застій, епідемія та війна, виріс з себе зразка 2019, то партія залишилися десь в інерційному минулому. Зі свого боку буду і далі докладати зусиль, аби правди і свідомого ставало більше. Президента підтримую», - поінформувала вона.

Як повідомляв Укрінформ, 6 січня народні депутати зареєстрували у Верховній Раді проєкт постанови №10391 про відкликання Безуглої з посади заступниці голови Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Авторами відповідного документа виступи члени комітету, у тому числі його керівництво. Верховна Рада вже декілька разів не змогла розпочати розгляд відповідного питання через відсутність депутатської підтримки у вигляді голосів.

11 січня Безугла заявила, що вирішила вийти зі складу фракції та партії «Слуга народу». Голова політсили Олена Шуляк підкреслила, що підпише заяву колеги про вихід зі складу партії «Слуга народу», щойно така надійде.

Безугла – народний депутат дев’ятого скликання, обрана до Верховної Ради від партії «Слуга народу», входить до складу однойменної парламентської фракції. Заступниця голови Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, голова підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду і контролю.

Читайте також: Раді забракло голосів для розгляду звільнення Безуглої з посади заступниці голови комітету

Безугла відзначилася низкою скандальних заяв. Зокрема, вона звинуватила вище військове командування у нібито відсутності плану подальших бойових дій, заявила, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний має піти у відставку, а також поширює контроверсійну інформацію щодо напрацювання оновленої мобілізаційної політики в Україні. Заяви Безуглої викликали негативну реакцію суспільства, а народні депутати неодноразово реєстрували у парламенті проєкти постанов про її відкликання з керівних посад в оборонному комітеті ВР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-