Безугла каже, що написала заяву про вихід зі «Слуги народу»

Безугла каже, що написала заяву про вихід зі «Слуги народу»

Укрінформ
Народна депутатка Мар’яна Безугла повідомила про те, що вирішила вийти зі складу фракції та партії «Слуга народу».

Про це вона повідомила у Фейсбуку, передає Укрінформ.

«Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи Президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину», - зазначила вона.

За словами депутатки, вона написала заяву на вихід з фракції та партії «Слуга народу».

«Підтримую Президента. Залишаюсь мажоритарним депутатом Оболонського району з усіма зобовʼязаннями відкритості та роботи з громадянами», - додала Безугла.

Читайте також: Відкликання Безуглої: проєкт постанови підтримав регламентний комітет ВР

Нагадаємо, Мар’яна Безугла - народний депутат дев’ятого скликання, обрана до Верховної Ради від партії «Слуга народу». Заступниця голови Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, голова підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду і контролю.

Вона відзначилася низкою скандальних заяв. Зокрема, звинуватила вище військове командування у нібито відсутності плану подальших бойових дій, заявила, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний має піти у відставку. А також поширює контроверсійну інформацію щодо напрацювання оновленої мобілізаційної політики в Україні.

Читайте також: У Раді заблокували трибуну і не винесли на розгляд питання про звільнення Безуглої

Заяви Безуглої викликали негативну реакцію суспільства, а народні депутати неодноразово реєстрували у парламенті проєкти постанов про її відкликання з керівних посад в оборонному комітеті ВР.

Фото: Мар'яна Безугла, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-