Підготовка переговорів: Стефанішина у Брюсселі зустрілася з єврокомісаром з питань розширення ЄС

Підготовка переговорів: Стефанішина у Брюсселі зустрілася з єврокомісаром з питань розширення ЄС

Укрінформ
Віцепремʼєр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина та комісар ЄС з питань політики сусідства та переговорів про розширення Олівер Варгеї обговорили структуру переговорів про вступ України до ЄС.

Про це урядовиця повідомила в соцмережі X, передає Укрінформ.

“Продуктивна зустріч з Олівером Варгеї про структуру європейсько-українських переговорів. Домовилися про кроки для стійкого впровадження чотирьох рекомендацій, початок скринінгу законодавства , після чого відбудуться зустрічі урядової команди та генерального директорату Єврокомісії з питань переговорів про розширення, підготовка переговорної бази. Україна має можливість просунутися на всіх напрямках”, – сказала вона.

Читайте також: ЄС бачить готовність України просуватися на шляху євроінтеграції - Вебер

Як повідомлялося, Ольга Стефанішина вирушила з робочим візитом до Брюсселя для переговорів із посадовцями Європейської комісії та штаб-квартири НАТО.

Посол при ЄС Всеволод Ченцов раніше наголошував, що для початку переговорів про вступ Україна ще має ухвалити закон про лобіювання, а ЄС – зробити аналітичний скринінг українського законодавства.

Фото: @StefanishynaO

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-