Байден назвав захист України одним з головних досягнень США 2023 року

Байден назвав захист України одним з головних досягнень США 2023 року

Скрін
Укрінформ
Президент США назвав захист України, Ізраїлю та інших партнерів від зовнішньої агресії одним з найголовніших досягнень Сполучених Штатів Америки у 2023 році.

Про це йдеться в дописі Джо Байдена дому на його офіційній сторінці в соцмережі Х, передає Укрінформ.

«Стояли на захисті наших союзників і партнерів в Ізраїлі, Україні та по всьому світу, а також зміцнювали наші альянси по всьому світу», - зазначив Байден у документі, в якому перелічив основні досягнення своєї адміністрації за рік, що минув.

Про це президент США написав у розділі «Зміцнення демократії у країні та за кордоном». Серед інших досягнень 2023 року Байден відзначив угамування інфляції, вирішення кліматичної кризи, посилення інвестицій в американське виробництво, створення нових робочих місць, підвищення доступності вищої освіти, зменшення насильства в державі тощо.

Читайте також: Байден відреагував на масований обстріл України: Путіна треба зупинити

Як повідомляв Укрінформ, в останні дні 2023 року адміністрація США підтвердила, що Америка продовжує бути відданою ідеалам свободи та завжди виступатиме проти тиранії у світі. Крім того, у Вашингтоні наголосили, що й надалі стоятимуть на боці народу України, який протистоїть російській агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-