Президент: Україна та її інтереси мають бути представлені й зрозумілі в усіх частинах світу

Президент: Україна та її інтереси мають бути представлені й зрозумілі в усіх частинах світу

Укрінформ
Україна та її інтереси, українська культура й українських захист міжнародного права мають бути представлені і зрозумілі в усіх частинах світу.

Як передає Укрінформ, про це Президент України Володимир Зеленський заявив у вечірньому відеозверненні.

ВідеоZelenskiy/Official

"Це одне з ключових завдань для України, стратегічне завдання - виводимо нашу зовнішню політику за межі традиційних напрямків. Наша держава, наші інтереси, українська культура й наш захист міжнародного права мають бути представлені та зрозумілі - в усіх частинах світу, і це завдання для кожного й кожної, хто працює від імені України та українців", - наголосив Зеленський.

Він зазначив, що саміт Україна плюс Північна Європа вкотре підтвердив, що наша країна має абсолютно позитивні та змістовні відносини з країнами Північної Європи.

"Я дякую за незмінне бажання наблизити перемогу України, наших людей, наших цінностей. Норвегія, Швеція, Данія, Фінляндія, Ісландія - кожна країна допомагає, кожна ставиться до нас абсолютно щиро", - додав Президент.

За його словами, також тиждень, що минає, повернув увагу до України й у країнах Латинської Америки.

Читайте також: Зеленський анонсував активні для України тижні в зовнішній політиці

"Дуже теплий, позитивний візит в Аргентину минулої неділі. Перемовини з новим президентом Аргентини - ми бажаємо успіху і йому, і його державі, і всьому аргентинському народу. Зустрічі з лідерами інших країн регіону – Парагвай, Уругвай, Еквадор", - підкреслив лава держави.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у своєму зверненні 15 грудня 2023 року запевнив, що робота із західними партнерами щодо підтримки України і надалі продовжуватиметься, та анонсував активні наступні тижні для України у зовнішній політиці.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-