Умєров: РФ намагається створити штучний конфлікт всередині України

Умєров: РФ намагається створити штучний конфлікт всередині України

Укрінформ
Ворог намагається створити штучний конфлікт всередині керівництва країни та розповсюджує ІПСО ніби Україну не підтримують партнери.

Про це сказав міністр оборони Рустем Умєров під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України, передає Укрінформ з посиланням на Міноборони

«Хочу додати про загрозу в інформаційному просторі: ворог активно працює над дискредитацією України – назовні та всередині. Ворог намагається створити штучний конфлікт всередині керівництва та створити ілюзію, ніби Україну не підтримують партнери. Прошу ретельно ставитись до інформаційної гігієни», - закликав Умєров.

Читайте також: Роспропагандисти для поширення фейків зняли фільм «Кейс Зеленського. Нова історія України»

Він також окреслив ключові напрями роботи з місцевою владою, зокрема, у фокусі - будівництво фортифікаційних споруд.

Крім того, треба змінити підходи до підготовки військовозобов’язаних до військової служби та населення до національного спротиву. «Усі наші люди мають бути навчені та підготовлені», – додав міністр

За словами Умєрова, органи місцевого самоврядування також можуть відчутно посилити залучення фахівців до Сил оборони через проєкт рекрутингу: «Очікуємо від них ще більшого сприяння мобілізаційній роботі».

Читайте також: Сільський голова має право підписувати повістки - Умєров

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони тісно співпрацює з обласними та районними військовими адміністраціями у пріоритетних питаннях захисту населення, зокрема з питання фортифікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-