Зеленський зустрівся з віцепрезиденткою США Гарріс - говорили про Формулу миру та зерно

Зеленський зустрівся з віцепрезиденткою США Гарріс - говорили про Формулу миру та зерно

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у ході робочого візиту до Сполучених Штатів зустрівся з віцепрезиденткою США Камалою Гарріс.

Про це повідомляє Офіс Президента, передає Укрінформ.

"Глава держави подякував за потужну підтримку України з боку Сполучених Штатів, зокрема за посилення протиповітряної оборони й допомогу з енергетичним обладнанням напередодні складного зимового періоду, що посилило стійкість України та її енергосистеми", - йдеться у повідомленні.

Зеленський поінформував Камалу Гарріс про українське бачення справедливого миру на основі Формули миру та про процес її імплементації.

Глава держави розповів віцепрезидентці США про забезпечення функціонування «зернового коридору», що надзвичайно сприяє підтриманню глобальної продовольчої безпеки.

Читайте також: Зеленський у США зустрівся з лідерами Демократичної партії в Палаті представників

Володимир Зеленський також поінформував Камалу Гарріс про зростання української економіки. Він наголосив, що додатковий захист цивільної та критичної інфраструктури є запорукою повернення українців у свої рідні міста й досягнення країною економічної незалежності.

Як повідомляв Укрінформ, у ході робочого візиту до Сполучених Штатів Америки Президент Володимир Зеленський уперше провів зустріч зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-