Підтримка України непохитна, натомість РФ просуває наративи про «зраду» - Умєров

Підтримка України непохитна, натомість РФ просуває наративи про «зраду» - Умєров

Укрінформ
Підтримка України США і міжнародними партнерами непохитна, однак Росія намагається просувати наративи про «зраду». Це все є брехнею та пропагандою.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це сказав міністр оборони України Рустем Умєров під час спільного брифінгу з міністром оборони Латвії Андрісом Спрудсом.

«США та інші наші партнери вже кілька десятків разів підтверджували, що будуть підтримувати - це на довгостроковій основі, тобто ніяких термінових речей у нас немає. У нас є робочі візити, в цьому плані Президент зустрівся з міністром оборони (міністр оборони США Ллойд Остін – ред.), який також повідомив, що ми в тісному контакті, що продовження нашої міжнародно-технічної і фінансової допомоги буде. У цьому плані також робочий візит Президента Зеленського буде продуктивним... Зустріч з президентом Байденом, іншими колегами, тут жодних питань, що щось термінове станеться, я не бачу. На жаль, я бачу інші негативні речі - завжди сприймається все як зрада, і росіяни це роблять навмисно, вони хочуть показати, що міжнародні партнери нас не підтримують, що є сварки, що це не продуктивно. Це все є брехнею, пропагандою... США й інші наші партнери жодного разу не сумнівалися, що вони продовжуватимуть підтримку», - запевнив Умєров.

Читайте також: Міністр оборони Латвії: Збереження бійців є ключовим напрямом у розширенні співпраці з Україною

Міністр наголосив, що наразі вкрай важлива підтримка суспільна та медіа в тому, аби довести, що Україна та міжнародні партнери єдині заради спільної перемоги.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні міністри оборони України Рустем Умєров та Латвії Андріс Спрудс обговорили кілька спільних проєктів, серед яких розширення підготовки українських військових латвійськими інструкторами, продовження програми реабілітації українських захисників та співпраця у сфері виробництва БпЛА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-