Президент: 8 листопада Україна очікує на історичний висновок ЄС

Президент: 8 листопада Україна очікує на історичний висновок ЄС

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що 8 листопада Україна очікує на історичний висновок Європейського Союзу, і наголосив, що наша держава буде в ЄС.

Про це Глава держави заявив у вечірньому відеозверненніповідомляє Укрінформ.

Відео, Офіс Президента, Телеграм

«Завтра важливий день. Ми очікуємо історичний висновок Євросоюзу - звіт щодо виконання Україною рекомендацій Єврокомісії. І вже готуємо наші подальші кроки - після цього звіту. Нашу законодавчу роботу, посилення інституцій держави. Україна вже пройшла великий шлях у наближенні до Євросоюзу, і наша держава абсолютно свідома того, щоб набути членство в Євросоюзі – це і політичне рішення всіх країн, які вже у спільноті та хочуть бачити нову державу в Євросоюзі, але це також і робота самої держави», - підкреслив Зеленський.

За його словами, робота України - це наближення й адаптація стандартів ЄС, практик спільноти.

Читайте також: Звіт Єврокомісії щодо України дасть розуміння подальших кроків до ЄС - Стефанішина

«Україна буде в ЄС. Ми прийдемо до цього, зокрема, завдяки трансформації нашої держави - внутрішній трансформації, яка абсолютно відповідає інтересам наших людей. ЄС для України - це економічна безпека та соціальна стабільність, а Україна для ЄС - це посилення всієї спільноти. І дуже важливо, щоб депутати Верховної Ради України продовжували підтримувати необхідні для нашої євроінтеграції законодавчі ініціативи», - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Європейська комісія має намір представити 8 листопада оцінку прогресу, досягнутого Україною та Молдовою у виконанні критеріїв щодо членства в ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-