Санкції щодо РФ мають працювати на 100% - Зеленський

Санкції щодо РФ мають працювати на 100% - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що санкції проти Росії мають працювати на 100%, аби війна завершилася перемогою України.

Про це він сказав у спільній з президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєнзаяві для ЗМІ у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ще одне — це питання санкцій. І це підготовка нового санкційного пакета ЄС. Ми дуже, дуже розраховуємо на нього. Це і недопущення обходу існуючих санкцій, зокрема, через європейські компанії та території держав - сусідів Росії. Санкції повинні працювати на 100%, щоб ця війна скоріше завершилася реальною перемогою України, України і всієї Європи, нашого спільного європейського дому”, - заявив Зеленський.

Читайте також: США розширили санкції проти Росії через її війну в Україні

Як повідомлялося, президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що країни ЄС готують 12-й пакет санкцій проти Росії, який може включати заходи проти російської діамантової галузі, у координації з іншими партнерами по G7, а також додаткові заходи із протидії спробам третіх країн оминати європейські санкції.

Європейський Союз ухвалив попередній пакет санкцій 23 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-