Кулеба подякував Бербок за лідерство Німеччини у зміцненні потенціалу української ППО

Кулеба подякував Бербок за лідерство Німеччини у зміцненні потенціалу української ППО

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ході зустрічі з німецькою колегою Анналеною Бербок у четвер подякував за скликання міністерської конференції у Берліні та лідерство у зміцненні потенціалу ППО України.

Про це Кулеба повідомив у соцмережі Х (колишній Твіттер), передає Укрінформ.

«Я зустрівся з моєю німецькою колегою та другом Анналеною Бербок, щоб подякувати їй за скликання міністерської конференції «Більший, сильніший ЄС». Я висловив вдячність Німеччині за лідерство у зміцненні потенціалу протиповітряної та протиракетної оборони України, особливо у світлі планів Росії посилити атаки на нашу цивільну інфраструктуру взимку», - написав він.

За словами Кулеби, вони також обговорили двосторонню співпрацю та ситуацію на Близькому Сході.

Читайте також: Кулеба: Сьогодні заклали перші запобіжники, щоб через реформу ЄС не відкладався вступ України

Як повідомляв Укрінформ, 2 листопада в Берліні пройшла міністерська конференція «Більший, сильніший ЄС» за ініціативи глави німецької дипломатії Анналени Бербок. На захід запрошені керівники МЗС держав ЄС, країн-кандидатів, зокрема України, а також Грузії, як потенційного кандидата.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба перед конференцією міністрів закордонних справ країн ЄС у Берліні сказав журналістам, що говоритиме з колегами з країн-членів Європейського Союзу про баланс між реформами в ЄС і процесом розширення, співпрацю оборонних індустрій та проактивну політику.

Фото: @DmytroKuleba

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-