Уряд починає роботу над єдиним планом реформ до 2027 року - Прем’єр

Уряд починає роботу над єдиним планом реформ до 2027 року - Прем’єр

Укрінформ
Кабінет міністрів запускає роботу над єдиним планом реформ до 2027 року.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав на засіданні уряду, передає Укрінформ.

«Сьогодні ми запускаємо роботу над єдиним планом реформ до 2027 року. В одну дорожню карту змін об’єднаємо ініціативи партнерів та інші пропозиції. План охопить усі сфери, які впливають на державні інституції, економіку та взаємодію з громадянським суспільством», - повідомив Шмигаль.

За його словами, Україна від партнерів отримала низку документів із пропозиціями реформ – від 7 рекомендацій ЄС до переліку структурних маяків МВФ. Зі свого боку за ініціативи Президента України Володимира Зеленського розроблено концепт посилення стійкості демократії. «Цей документ ми вже передали нашим союзникам. Тепер розпочинаємо роботу над створенням єдиного документу», - підкреслив глава уряду.

Читайте також: Кабмін погодив виплати для майже 16 000 родин у межах «єВідновлення»

За його словами, цей план реформ стане частиною майбутньої української доктрини, засади якої окреслив глава держави під час свого виступу в парламенті України.

Відео: телеграм-канал Премʼєр-міністра України

Як повідомлялося, Шмигаль раніше вже заявляв про наміри підготувати разом із міжнародними партнерами єдиний план реформ, що об'єднає різні програми, зокрема з МВФ, ЄС і США.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-